Marretje Schoolactie

Snel, makkelijk en gratis geld verdienen voor uw school?

Wilt u gratis en eenvoudig extra geld verdienen voor uw school? Het kan! Neem contact met ons op voor het organiseren van een leuke schoolactie. Voor u een leuke en makkelijke manier om extra inkomsten te genereren voor uw school. Voor ‘Marretje en de rest’ een mooie manier van promotie.

Hoe werkt een schoolactie in het kort?

  • Ouders bestellen via uw school een exemplaar van ‘Marretje en de rest’ voor een nader te bepalen actieprijs. Van dit bedrag schenken wij minimaal 45% aan uw school.

 

  • Indien gewenst maken wij op maat extra promotiemateriaal dat in PDF-formaat wordt aangeleverd (bijvoorbeeld een A4 poster, een Marretje en de rest actie-kleurplaat).

 

  • Wanneer de actietermijn sluit, geeft u de bestelling aan ons door via 3h@marretje-en-de-rest.nl en u ontvangt vervolgens een factuur voor het aantal boeken dat besteld is + de verzendkosten.

 

  • Na ontvangst van het bedrag, worden de bestelde boeken (al dan niet gesigneerd) opgestuurd naar uw school en kunnen de ouders die het boek besteld hebben dit bij de verantwoordelijke leerkracht ophalen en betalen.

 

Heeft u nog vragen, mail of bel dan gerust!

U bereikt ons onder telefoonnummer 0342 461029 of mail 3h@marretje-en-de-rest.nl!